Stołówka szkolna

warzywa_low

Obiady w naszej stołówce szkolnej przygotowujemy zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia w oparciu tylko o naturalne produkty, przy wykorzystaniu warzyw i owoców pochodzących w większości z ekologicznych upraw. Dużym atrybutem jest fakt uwzględniania w menu również upodobań smakowych naszych uczniów.

Śniadanie i podwieczorek podawany jest dzieciom z Punktu Przedszkolnego.

Koszt obiadu

Osoby, które nie uregulowały płatności
za poprzednie miesiące !!!
proszone są o pilne uregulowanie zaległości.

  1. Cena jednego obiadu dla dziecka uczęszczającego do Punktu Przedszkolnego w Szkole Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,50 zł.,
  2. Cena jednego obiadu dla ucznia Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej wynosi 1,80 zł.,
  3. Cena jednego obiadu dla pracownika Szkoły Podstawowej im. Synów Pułku w Siennicy Różanej 3,60 zł.
  4. Wpłaty za obiady należy dokonywać końca następnego miesiąca, natomiast za miesiąc czerwiec do 30 czerwca, przelewem na rachunek bankowy BS Krasnystaw O/ Siennica Różana Nr 07 8200 1021 2003 2100 1935 0009 odbiorca – Zespół Szkół w Siennicy Różanej, Siennica Różana 257 22-304 Siennica Różana.

Jadłospis

Śniadanie

  • Pieczywo, masło, wędlina, jajko, dżem, warzywo;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa grzybowa, chleb;
    Naleśniki z jabłkiem i musem truskawkowym;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Herbatnik, serek homogenizowany;

Śniadanie

  • Pieczywo pszenne, wędlina, warzywo, twarożek, miód;
    Kakao;

Obiad

  • Zupa pomidorowa z ryżem;
    Gulasz z indyka z warzywami, ziemniaki, ogórek;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Bułka z dżemem, jogurt naturalny;

Śniadanie

  • Pieczywo mieszane, wędlina, warzywa, ser, jajko;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa szczawiowa, chleb;
    Spaghetti;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Wafelek;

Śniadanie

  • Pieczywo, wędlina, warzywo, ser, miód, dżem;
    Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa kapuśniak z kiszonej kapusty, chleb;
    Klopsiki w sosie czosnkowym, ziemniaki, mizeria;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Kanapki, sok owocowy;

Śniadanie

  • Bułka, dżem, szynka, miód, płatki na mleku, serek; Herbata owocowa;

Obiad

  • Zupa barszcz zabielany z jajkiem, chleb;
    Ryż zapiekany brzoskwiniowo – jabłkowy, sos owocowy;
    Kompot owocowy;

Podwieczorek

  • Herbatniki, jogurt naturalny.